ΤΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
Οι κορυφαίοι της Ελληνικής γαστρονομίας
Ελληνικά προιόντα.
Επιτραπέζιες Ελιές Μάκρης σε άλμη μαζί με συνδυασμό Εξαιρετικών Παρθένων Ελαιολάδων Konos !!!
Μια οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με τη μέλισσα και τα προϊόντα της απο το 2004
Παραγωγή, αποξήρανση και συσκευασία σύκων από τους Μαλετιάνους Κύμης.
ΕΚΛΕΚΤΑ ΚΡΕΑΤΑ
Παραδοσιακά ζυμαρικά από αγνά και φρέσκα υλικά!
Εξαιρετικά Προιόντα Ελιάς.
Απο το 1989 η οικογένεια Κασκούτα με αφοσίωση και μεράκι παράγει γευστικούς οίνους, τσίπουρο εξαιρετικής ποιότητας και θρεπτικό πετιμέζι.
Το ΚΤΗΜΑ ΓΕΝΝΗΜΑ ΨΥΧΗΣ της οικογένειας Μανωλεσάκη δραστηριοποιείται στην αμπελουργία & οινοποίηση από το 1989, μια κομβική περίοδος που συμπίπτει με το ξεκίνημα του αμπελώνα της περιοχής της Αδριανής στη Δράμα, με τις κοσμοπολίτικες γαλλικές ποικιλίες Sauvignon Blanc, Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Merlot & Syrah.
Ένα βιολογικό κτήμα με οπωροφόρα δέντρα στη σκιά του Καϊμακτσαλάν στο νομό Πέλλας, όπου χρόνια τώρα καλλιεργεί και μεταποιεί μια ποικιλία προϊόντων από σιτηρά, φρούτα & κηπευτικά, μπαχαρικά κ.α.